Producten en diensten

Vind uw nieuwe medewerker via Nieuwejobs

Nieuwejobs is een website en bemiddelaar tussen werkgevers en werknemers. Wanneer er een job binnen uw bedrijf is die u graag ziet ingevuld, kunnen wij u op korte termijn al helpen met het vinden en rekruteren van de meest geschikte kandidaat. Onze consultanten hebben uitgebreide ervaring en zorgen voor professionele begeleiding en ondersteuning tijdens het gehele traject.

Maatwerk bij werving en rekrutering

Om het voor u als werkgever extra gemakkelijk te maken, verlopen de contacten tussen u en Nieuwejobs altijd via een vast aanspreekpunt. Door steeds gebruik te maken van één en dezelfde contactpersoon kunt u ervan op aan dat er doelgericht met u wordt meegedacht. De medewerker van Nieuwejobs kent uw bedrijf immers en weet over welke kwaliteiten en capaciteiten kandidaten die zich melden voor een job dienen te beschikken. In overleg met u wordt tevens bepaald wat voor diensten en producten het best aan de doelstellingen van uw bedrijf tegemoetkomen. Onze jobspecialist begeleidt en adviseert u zorgvuldig tijdens de gehele campagne.

Werkwijze van Nieuwejobs bij jobcampagne

Nadat u een of meer jobs bij Nieuwejobs hebt aangemeld starten wij zo snel mogelijk een campagne op. De beschikbare banen worden binnen 24 uur gepubliceerd op onze website, waarna wij de resultaten van de jobcampagne nauwlettend in de gaten zullen houden. Om het rendement van uw en onze inspanningen te vergroten zijn onze listingspecialisten nauw betrokken bij de uitvoering van de campagne. Zo worden de lay-out, structuur en categorisatie van elke job gecontroleerd en waar nodig aangepast. De kwaliteitsconsultanten van Nieuwejobs staan elke werkdag tot uw dienst om u van advies te voorzien en uw vragen te beantwoorden.

Direct zicht op resultaten

Dankzij Nieuwejobs zijn de jobs die u aanbiedt vaak snel vervuld. Daarbij behoudt u het overzicht tijdens het gehele proces. Uw persoonlijke ruimte op ons platform stelt u bijvoorbeeld in staat om uw jobcampagne op elk moment van de dag te kunnen volgen en beheren. Hier kunt u bovendien de kandidaten vinden die zich voor een functie hebben aangemeld, terwijl ook de profielen die uw interesse hebben gewekt tijdens het zoeken in onze overzichtelijke databank er worden bewaard. Uiteraard blijft uw tussenpersoon bij Nieuwejobs gedurende het wervingsproces steeds contact met u onderhouden. Samen met u worden de resultaten geanalyseerd en wordt het effect van eventuele aanpassingen besproken. Door deze proactieve, doelgerichte en meedenkende instelling staat Nieuwejobs altijd 100% tot uw dienst.

Plaats uw job direct online op Nieuwejobs en bereik meer kandidaten

Zichtbaar door duizenden kandidaten.

PLAATS UW JOB ONLINE