Job plaatsen

Nieuwejobs vindt het belangrijk dat u de juiste kandidaten vindt voor uw openstaande jobs. Plaatst u uw job op onze website met 70.000 actieve jobzoekers.

Kandidaten in uw streek voor uw job

Nieuwejobs vindt het belangrijk dat de juiste kandidaten de juiste jobs vinden. Om ervoor te zorgen dat de juiste kandidaten aangetrokken voor uw job, voeren wij diverse marketingacties uit voor een instroom van kwalitatieve kandidaten, investeren wij in campagnes op het internet die specifiek gericht zijn op onze en uw doelgroep en gebruiken wij diverse specifieke jobsites en partnerships. Deze specifieke jobsites en online partnerships zijn gericht op specifieke doelgroepen, zodat er een gerichte stroom van kwalitatieve jobzoekers aangetrokken kan worden voor onze website.

Ale jobs die op Nieuwejobs geplaatst worden, blijven minimaal dertig dagen online staan. Gedurende deze dertig dagen, worden de jobs gepromoot op relevante channels, social media netwerken en partnersites. En omdat de geplaatst job ook een dag na de publicatie bij Nieuwejobs naar een passende selectie uit wel 655.000 abonnees wordt gestuurd en op de applicatie voor smartphones wordt geplaatst, weet u zeker dat uw job veel aandacht krijgt.

Heeft u advies nodig met betrekking tot uw online job? Neem dan contact op met uw persoonlijke Nieuwejobs Quality Consultant door een mailtje te sturen of even te bellen. Uw Nieuwejobs Quality Consultant geeft u niet alleen graag tips om uw resultaten te verbeteren, maar zal ook regelmatig de online jobs controleren om u van de voortgang van de zoektocht naar een geschikte kandidaat op de hoogte te houden.

U blijft in controle

Nieuwejobs vindt het belangrijk dat klanten altijd in controle blijven, aangezien u uw bedrijf het beste kent en u uw rekruteringsbehoeften beter kent dan wie dan ook. Om ervoor te zorgen dat u altijd in controle bent en dat u altijd een positieve invloed heeft op uw rekruteringen, krijgt u bij Nieuwejobs 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot uw persoonlijke ruimte op onze website. Deze persoonlijke ruimte kunt u gebruiken om uw resultaten op te volgen en om uw campagnes bij te sturen door bijvoorbeeld de criteria of de tekst van uw jobs aan te passen.

Kies voor automatisering

Wilt u een groter bereik creëren door uw job door te plaatsen naar uw eigen bedrijfswebsite of een andere website op het internet? Maak dan gebruik van extern URL: een gebruiksvriendelijk systeem tussen uw eigen websitesysteem en de database van Nieuwejobs. Met de extern URL interface heeft u uw jobs in enkele seconden op websites naar keuze geplaatst voor een nog groter bereik.

Plaats uw job direct online op Nieuwejobs en bereik meer kandidaten

Zichtbaar door duizenden kandidaten.

PLAATS UW JOB ONLINE